Οργή των Βορειοελλαδιτών για τον Κούλη και τη ΝΔ

paok-diadhlosh

…βλέπω να κάνει τη διαδρομή Αθήνα – Θεσσαλονίκη τους μήνες μέχρι τις επόμενες εκλογές ο Κυρ. Μητσοτάκης. Κάτι η αμφιλεγόμενη στάση του στο Σκοπιανό, κάτι η κόντρα του με τον Ιβάν Σαββίδη και τον κόσμο της ομάδας του ΠΑΟΚ, έχει προκληθεί βαθύ ρήγμα στις σχέσεις των Βορειοελλαδιτών με τη Νέα Δημοκρατία.

Τα μηνύματα που φτάνουν σχεδόν καθημερινά στα κεντρικά γραφεία είναι άκρως ανησυχητικά και αντανακλούν την «οργή» του κόσμου για τη στάση της παράταξης στα δύο αυτά φλέγοντα (το καθένα για διαφορετικούς λόγους) ζητήματα. Την εβδομάδα που πέρασε ο κ. Μητσοτάκης ανηφόρισε εκ νέου προς τη Βόρεια Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη.

Είχε επαφές με κομματικούς και όχι μόνο παράγοντες, όπου μεταξύ των άλλων τους διαβεβαίωσε ότι δεν έχει καμιά προσωπική διαμάχη με τον Ιβάν Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ, το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να αποκατασταθεί η διαφάνεια και η νομιμότητα στον χώρο του ποδοσφαίρου. Δεν γνωρίζω αν τους έπεισε. Αμφιβάλλω…

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.